Livstanker

Jeg lever efter følgende tanke i livet og har indtil nu lært - 

Jeg skal huske at lytte til mit indre og følge mit hjerte og bruge min viljestyrke i de ting, som jeg vil ændre på og opnå i livet.

Jeg trives bedst, når jeg husker at dyrke nærværet med dem, som ligesom jeg, ynder at se på det positive i livet og herigennem overvinde de udfordringer, som livet rummer.

Jeg har altid været optaget af hvordan jeg kan arbejde med mig selv både fysisk og psykisk. Jeg søger efter at forandre de ting, som jeg ønsker anderledes og samtidig bibeholde balancen i mit liv.

Jeg har taget nogle store skridt ift. min personlige udviklingsrejse og denne hjemmeside er min måde at få formidlet nogle af de ting, som jeg har valgt i mit liv samt få det bearbejdet igennem skriveterapi, som hjælper mig til at skabe overblik og bliver mere rodfæstet i mit liv.

Du er velkommen til at følge med på min side - Du må også gerne spørge ind til diverse ting, jeg har valgt i mit liv. Måske sætter det nogle processer igang hos dig - Velkommen til mit liv og mine valg

Læg gerne en lille besked i min gæstebog - Det er så dejligt at høre fra dig, som læser med - Tak for dig

Hvis du vil vide mere omkring nogle af de ting, som jeg skriver om her på siden her, så er du altid velkommen til at kontakte mig -

Heidi Winther Højvælde
heidi.pluto@gmail.com
Tlf: 26 21 25 05

Forårsdag i maj 2021

Foto: Mine kilosten og Buddhabørn - Dette er mit visuelle symbol på at jeg kan, hvad jeg vil. De sten, som ligger i stenbedet vejer præcis 52,5 kg, hvilket var min overvægt...
Vil du læse mere om denne rejse... så kig under følgende afsnit
Sleeve operation
Det psykiske i fokus

Update 15.6.2021

Kommentarer

31.05.2021 21:26

Camilla Egeborg

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

01.06.2021 04:36

Heidi Winther Højvælde

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊